Wie zijn wij?

Manetti IT

Manetti IT is een professionele IT dienstverlener die gelooft dat Online Werken dé oplossing is voor alle ondernemers. Wij bieden professionele oplossingen voor uw kantoorautomatisering. Dat doen we met passie, enthousiasme en professionaliteit.

Vanuit onze Nederlandse datacenters bieden we een breed aanbod van online IT infrastructuur en applicaties op basis van de software en de platformen van voornamelijk Microsoft. Wij bieden standaard applicaties zoals mail en een digitale werkplek, maar kunnen ook uw website of uw branchespecifieke software hosten op servers in onze datacenters.
Wij zijn klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om grote klanten te beheren.
De activiteiten worden uitgevoerd door hoog gekwalificeerd en gecertificeerd personeel dat regelmatig wordt getraind in de nieuwste technologieën en methodieken. Bij ons vormen kwaliteitsborging en procesbeheersing een cruciaal onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Wij nemen daarbij de richtlijnen van ITIL als uitgangspunt. Deze richtlijnen worden daarnaast aangevuld met de eigen ‘Best Practices’.

Ervaring

Manetti heeft ruime ervaring op het gebied van automatisering. Zowel in het volledig beheren van IT omgevingen, als in het hosten, managen en beschikbaar maken van applicaties en websites.
Alles wordt vanuit onze kant professioneel en projectmatig gerealiseerd. Wij houden de lijnen met u en eventuele overige leveranciers kort. Voor elk traject geldt dat alle stappen overwogen en traceerbaar zijn. Hierin hanteren wij een hoge mate van transparantie waardoor u altijd weet waar wij mee bezig zijn, hoe het verloopt en waarvoor u uiteindelijk betaalt.

ISO 27001

Iedereen kan een server op een zolderkamer installeren en een webpagina openen zodat online diensten aangeboden kunnen worden. Manetti onderscheid zich door kwaliteitsborging en procesbeheersing. Dit zijn voor ons een cruciale onderdelen van onze bedrijfsvoering. De richtlijnen van ITIL zijn daarbij uitgangspunt en vullen we voortdurend aan met eigen ‘best practices’. Hierdoor is Manetti bezig met het behalen van de ISO 27001 certificering, ook wel bekend onder de naam ‘Code voor Informatiebeveiliging’. ISO 27001 beschrijft hoe informatiebeveiliging procesmatig ingericht wordt om beveiligingsmaatregelen te effectueren.