Managed Firewall/Router

Maximale beveiliging

Met een managed firewall of router van Manetti IT beheren wij uw Internetverbinding voor een optimale uptime en beveiliging van uw netwerk tegen hackers en DDoS aanvallen. Zo is uw netwerk maximaal beveiligd.
Op deze wijze is uw organisatie verzekerd van de juiste expertise, toepassing en beschikbaarheid van haar actieve netwerkcomponenten.

Meer zekerheid

Door gebruik te maken van meerdere Internetverbindingen van verschillende leveranciers bent u tevens verzekerd van een optimale uptime.
Voor een nog hogere uptime is het ook mogelijk om twee firewalls in een high availability (redundant) opstelling te gebruiken of om uw router van een UMTS backup module te voorzien waardoor de beschikbaarheid nog verder wordt verhoogd.

VPN

Met een managed firewall van Manetti IT kunt u ook Virtual Private Network (VPN) verbindingen opzetten. Vanuit verschillende vestigingen kunnen uw medewerkers veilig online met elkaar communiceren.

Interesse?

De keuze voor het juiste type firewall wordt met name bepaald door de capaciteit in Mbit, het aantal simultane sessies en het maximum aantal VPN sessies. Wij bepalen graag samen met u het juiste type aparaat voor uw organisatie.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Standaard inbegrepen:

  • 24 x 7 monitoring Firewall.
  • Proactieve monitoring.
  • Stroringsherstel op basis van in te plannen afspraak of conform gekozen Service en Garantie module
  • Proactief updates uitvoeren van firmware

 

 

 

 

g

..