Backup Online

Altijd verzekerd van een backup

Backup OnlineUw server gecrasht? Bestanden kwijt? Laptop ontvreemd? Denkt u eens aan de
gevolgen van een computervirus, brand of waterschade. Het is niet vanzelfsprekend
dat u dan nog steeds kunt beschikken over uw kostbare gegevens.
Backup Online van Manetti IT is een eenvoudige en veilige manier om back-ups te maken, zonder dat u er omkijken naar heeft. De gegevens van uw computers worden automatisch dagelijks versleuteld, gecomprimeerd en over een beveiligde verbinding naar ons beveiligde datacenter verzonden.

Backup Online is al beschikbaar vanaf € 7,50 per maand.

Backup Online

Kort gezegd zijn de traditionele manieren van veiligstellen van uw gegevens achterhaald. De huidige technologie biedt zekerdere en veiligere systemen, die garanderen dat uw data niet verloren gaat.
Waar traditionele wijzen van back-up gevoelig zijn voor zowel menselijke als hardwarematige fouten, loopt u met Backup Online geen enkel risico. Met Backup Online kunt u met een door u gewenste regelmaat volledig automatisch, de door u gewenste gegevens, back-uppen. U hoeft slechts één keer uw instellingen in te voeren, vanaf dat moment heeft u er geen omkijken meer naar. Uw gegevens worden eerst versleuteld alvorens ze door middel van een beveiligde verbinding via het Internet worden verstuurd. Hierna staan uw gegevens veilig opgeslagen.

Werking

Online Back-up is een eenvoudige en veilige manier om back-ups te maken, zonder dat u er omkijken naar heeft. De gegevens van uw werkstations of servers worden automatisch dagelijks versleuteld, gecomprimeerd en over een beveiligde verbinding naar ons beveiligde datacenter verzonden. Omdat wij de gehele back-upketen in eigen beheer hebben, staan wij garant voor de veiligheid en kwaliteit van uw gegevens op onze servers. Deze garanties staan beschreven in een heldere Service License Agreement.
Alle bestanden die worden verzonden naar het datacenter, worden eerst versleuteld en gecomprimeerd. Dit zorgt ervoor dat uw bestanden door niemand behalve u en uitsluitend met behulp van uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord geopend kunnen worden.

Optimale veiligheid

Onze datacentra waar uw data wordt opgeslagen worden 24/7/365 beveiligd door de meest geavanceerde beveiligingssystemen en bewakingsmedewerkers en beschikt tevens over klimaatbeheersing die ervoor zorgt dat alle apparatuur in optimale staat verkeert. Daarnaast is elk datacenter voorzien van twee fysieke stroomaansluitingen en back-up stroomgenerators. Uiteraard hebben wij deze maatregelen ook doorgevoerd op ons netwerk. De Internetverbindingen komen fysiek twee maal binnen zodat het datacenter minimale hinder ondervindt van Internetstoringen.