Server Online

Uw eigen Server, maar dan Online

Virtual Private Server (VPS)

In tegenstelling tot de meeste andere hosting partijen, worden onze Hosting Online Servers aangestuurd door VMware-software.

Door onze Hosting Online Servers met VMware-technologie te leveren, kunnen wij garanderen dat de cruciale middelen voor elke server, zoals RAM en CPU, altijd beschikbaar zijn zonder dat een beroep hoeft te worden gedaan op het onderliggende besturingssysteem en zonder dat het gedeeld hoeft te worden. Niet alleen is de werking van de middelen gegarandeerd, maar elke Hosting Online Server biedt ook een dedicated instance van het besturingssysteem. Dit zorgt voor een robuuste, veilige en geïsoleerde virtuele hostingomgeving, die veel verder gaat dan traditionele VPS-hosting.

server online vps

De voordelen

VMWare High Availability
Manetti IT maakt gebruik van een hoog beschikbaar VMware cluster. De ESX-servers en netwerkcomponenten zijn meervoudig uitgevoerd en redundant opgebouwd. Hiermee kunnen we voorkomen dat de uitval van een switch of ESX-host leidt tot de uitval van de gehele omgeving.

Schaalbaarheid
Klanten kunnen snel hun capaciteit vergroten of verkleinen op basis van veranderende infrastructuurbehoeften. Klanten kunnen hiermee namelijk hun resources uitbreiden of beperken zonder het tijdsverlies en de configuratiekosten die gepaard gaan met het toevoegen van een nieuwe server.

VMotion
VMware VMotion-technologie is een techniek om een virtuele machine van de ene fysieke server naar een andere fysieke server te verplaatsen, zonder dat deze virtuele machine uitgeschakeld hoeft te worden. Hierdoor is het mogelijk om zonder downtime onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Serverconsolidatie
Na overleg met Manetti IT komen klanten vaak achter dat veel van hun fysieke servers op een zeer inefficiënte manier werken en een groot deel van de tijd slechts gedeeltelijk worden gebruikt. De virtualisatiemogelijkheden die virtuele machines bieden zorgen vaak voor een aanzienlijke afname van het aantal servers dat nodig zijn om uw toepassingen te ondersteunen. Tegelijkertijd verhogen zij de productiviteit. Zo kunnen klanten aanzienlijk op hun IT-kosten besparen.

Snelle implementatie
Virtuele machines (VM’s) kunnen snel gereed worden gemaakt voor nieuwe toepassingen of ontwikkel doeleinden zonder dat dure, extra hardware nodig is.

Een overzicht

  • Elke server vertegenwoordigt een compleet virtueel systeem met eigen processor, geheugen, netwerk, harde schijven en besturingssysteem.
  • Hardware onafhankelijke bare-metal architectuur en virtualisatie.
  • Dedicated besturingssysteem-instances per server zorgen er voor dat de besturingssystemen van verschillende klanten van elkaar geïsoleerd blijven.
  • Elke klant krijgt gegarandeerd de benodigde resources voor bijv. processorkracht en dataopslag.
  • Multi-platformondersteuning voor Windows, Linux en BSD