Ons Concept

Wat zijn uw eisen?

Het kan toch niet zo zijn dat professionals in het MKB lagere eisen hebben voor het gebruik van hun bedrijfs IT omgevingen dan hun collega’s bij grotere bedrijven? Natuurlijk zijn er wel andere factoren die mee spelen zoals de grootte van de organisaties om een eigen IT afdeling te hebben of dat grotere System Integrators het niet de moeite waard vinden om kleinere organisaties goed te bedienen.

Wij doen het anders!

Door gebruik te maken van een shared omgeving op basis van standardisatie en bewezen oplossingen kunnen wij hoogwaardige diensten leveren van startende ondernemers tot middelgrote bedrijven. Deze diensten worden voor een vast bedrag per maand per gebruiker aangeboden.

Shared omgeving

Deze shared omgeving stelt ons in staat een basis te leveren waardoor wij niet voor elke klant afzonderlijk een omgeving hoeven te bouwen. Deze omgeving is volledig gebaseerd op Microsoft technologie in combinatie met VMWare en bevat alle noodzakelijke componenten zoals Firewalls, SPAM filtering, Off-site back-ups, noodstroomvoorziening etc.

Standaardisatie

Door standaardisatie toe te passen wordt het beheren van deze omgeving vereenvoudigt en komt de stabiliteit en prestaties van het systeem ten goede.

Een team van hoog opgeleide IT-professionals verzorgt de techniek van deze shared omgeving om het altijd up-to-date te houden.

.

Werkplek Online

Werkplek Online in combinatie met E-mail Online